-
הסטודנטים חושפים בכאב: "יש כאן יותר דגלי אש"פ מאשר ברמאללה"ברקע עליית האנטישמיות ברחבי הקמפוסים בעולם ובצפון אמריקה בפרט, ועדת העלייה, הקליטה והתפוצות התכנסה לדיון בנושא "הצדעה לפעילים פרו-ישראליים בקמפוסים בעולם". יו"ר הוועדה, ח"כ עודד פורר, מסר: "המאבק באנטישמיות בקמפוסים ברחבי העולם זה מאבק על הזהות היהודית כולה"
-
עדויות חדשות מה-7.10 ייחשפו לציבור: בקרוב גם לכם תהיה גישהשיתוף פעולה חדש בין קרן "שואה" של USC לספרייה הלאומית מאפשר לציבור הרחב גישה מלאה ובלעדית לארכיון בו שמורות עדויות נדירות, בארכיון שנפתח עתה לראשונה לציבור מתועדות עשרות אלפי עדויות של ניצולי שואה וכן מאות עדויות שנגבו מניצולי ארועי שבעה באוקטובר ומחטופים ששוחרו משבי החמאס
-
מהפכה ברב קו בישראל: מי הזכאים להטבה בשווי 610 שקל?בהנחיית שרת התחבורה רגב: הטבת הרב-קו והטיסות מאילת בחינם עבור המפונים ומשפחות החטופים והנעדרים הוארכה פעם נוספת. הממשלה אישרה הארכה נוספת של טעינת רב-קו בחינם עד לסוף חודש אפריל וטיסות מאילת בחינם עד לסוף חודש מרץ לטובת מפוני הדרום והצפון, משפחות החטופים והנעדרים
-
אברי גלעד בפנייה לאורית סטרוק: "הייתי משליך אותה מכס השיפוט"לאחר שהשרה אורית סטרוק (הציונות הדתית) התנגדה לקידומה של שופטת השלום טל תדמור-זמיר בטענה כי היא "לא לאומנית מספיק", המגיש אברי גלעד עמד לצד השרה ואמר כי מדובר בהחלטה מעולה. "כיסוי הראש הבלתי חינני וחלק מדעותיה הקיצוניות מעוורים את עיני העיתונאים מלראות גם את החלטותיה המדויקות", אמר המגיש.


